форум Кам’янець-Подільського ліцею!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » форум Кам’янець-Подільського ліцею!!! » Разговариваем про все » Занимаетесь ли вы спортом?

Занимаетесь ли вы спортом?

Сообщений 1 страница 17 из 17

1

Вот мне интерестно, занимаететесь ли вы спортом?
Я  треть своей жизни(не много и не мало), ходил на рукопашку, легкую атлетику, кикбоксинг..... в итоге около 6 лет всем етим занимался:) Было пару достижений и неудач....)    Ща забил на всё, почему и жалею :(

А занимаетесь ли вы сейчас спортом?

0

2

Я занимался танцами , дзюдо , а шас футбол лабаю !!!

0

3

А, ну да, я ещё танцами 8 лет занимался) Прикольно было

0

4

ні фіга се ви,люди,даєте!як можна було це все встигнути?а я своїх батьків чуть на колінах не умоляла,щоб вони мені дозволили ходити на бокс чи футбол,проте вони ніби не чули моїх прохань...а зараз вже пізно,старенька я для того,щоб починати...хник-хник...

0

5

Знаешь, начать никогда не поздно......
Есть такая поговорка: КОгда умираешь, лучше жалеть о том, что сделал, нежели о том, чего не успел...

ХОтя на бокс, кикбоксинг я девчёнкам ходитьне советую... Личико можете так сказать нарушить) Нафига вам потом поломаный нос)

Отредактировано Alexandr (2008-01-28 18:11:01)

0

6

Скажу чем я занимался:
1. Плаванье(занимался пока не научился плавать)
2. Футбол(8 лет)
3. Настольный теннис(1 год)
4. Рукопашка(2 месяца)

0

7

Я когда то на баскет ходил...а щас наращиваю мышцы...

0

8

ну добре,Alexandr,так і бути,вмовив ти мене,не піду на бокс:)і це ти серйозно на рахунок того,що ніколи не пізно починати?вот мені 16,вже майже 17,і ти думаєш,що хтось почне мене зараз вчити з урахуванням того,що я не збираюсь посвятити цьому усе життя?по-моєму,це маловероятно:(старушка вже:(
Sanches,а довго вчився плавати-то?;)
ADMIN ,а чому баскетбол кинув?офігітельна гра!

0

9

Я занимался Легкой Атлетикой 1,5 года, поехал с командой школы на "Старти Надій", выиграл областные соревнования, месяц отдохнул в Артеке на соревнованиях Украины, пролетели мы со свистом, заняли 25 место из 28, по причине того, что летом никто не тренировался, вот так и вышло, но зато побывали в Артеке! ;)

0

10

а ти в якому таборі був і коли ?я була в Лазурному чотири роки тому,і по-моєму,кращим за Лазурний може бути тільки Морський!

0

11

Я у Хрусталі був...

0

12

а давно?і яка зміна?в мене кінофестивальна була

0

13

diap'assik написал(а):

а давно?і яка зміна?в мене кінофестивальна була

9а зміна ;)

0

14

ну в смислі тематика зміни яка була?просто я не помню,коли там заїзди починаються...

0

15

тематика? спорт, зміна була з 28 Вересня по 20 з чимось Жовтня...

0

16

ой класно!!!!!!!!!а в тебе є фотки з тамошніми краєвидами,пісні артековські там?ну тіпа на память?як є,то скинь,пліз

0

17

diap'assik написал(а):

ой класно!!!!!!!!!а в тебе є фотки з тамошніми краєвидами,пісні артековські там?ну тіпа на память?як є,то скинь,пліз

В мене вони то є, але не на диску, якщо хочеш, кинь мені в ЛС номер телефону, зустрінемось, від школи до ліцею 20 метрів :)

0

Вы здесь » форум Кам’янець-Подільського ліцею!!! » Разговариваем про все » Занимаетесь ли вы спортом?