форум Кам’янець-Подільського ліцею!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

люди,треба допомога!

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

шановні форумчани!дуже вас прошу:допоможіть мені!хто щось шаре в кампах,поясніть,як можна нет підключити через мобілку?я вже всіх питала,на вас остання надія!в мене сестра в кампах розуміє більше,ніж я ,вона пробувала щось мутити,але каже,що камп не бачить мобілку,хоча діск установочний установили,і музику там скачати чи картінки можна.пліз,проконсультуйте !!!дуже на вас надіюсь....

0

2

По-перше, посіб підключення залежить від моделі телефона і від моб. оператора.
По-друге, телефон повинен підтримувати "функцію МОДЕМ(!) та технологію передачі даних GPRS"
Раджу пошукати на тематичних форумах (на яких обговорюються особливості твоєї моделі). Сам маю моторолку В360 + інтернет Life, але швидкість там ≈ 5 КБ/с.

+1

3

123,будь ласка,можна детальніше?в мене телефон SonyEricsson К750і,теж Life.будь ласка,поясни,бо в мене не тільки з кампами,а  взагалі з технікою взаімне недопоніманіє:)

0

4

через К750 можна пыдключитися поскыльки сам колись пыдключав !!! в теле фоны тре настроъти спосыб пыдключення до нету (там тре прописати всякі слюжу і тому подобне)
Я цих слюзів не помню но мені настраювали в маг. "мир связі"(вроді так називався) це коло смотріча !! Ти прийди до них і розкажи шо хочеш а вони поможуть !!!

+1

5

пасібочки,реально виручив!!!!за це респект

0

6

123 написал(а):

По-друге, телефон повинен підтримувати "функцію МОДЕМ(!) та технологію передачі даних GPRS"

також бажанно EDGE

123 написал(а):

Сам маю моторолку В360 + інтернет Life, але швидкість там ≈ 5  КБ/с.

А я моту с650 + Лайф, швидкість зараз ≈ 2  КБ/с...

diap'assik написал(а):

пасібочки,реально виручив!!!!за це респект

ти вже все зробила? т.як можу допомогти, другу налаштував через "Касік" за 15 хвилин...

0

7

WeBaRTer,я-то зробила,і воно працювало пару днів,а зараз не може зайти в нет,пише:помилка 619,щось там з удаленным сервером.фіг його знає,чого це.і це не із-за кампа,причина в телфоні,но яка?...можеш підказати?

0

8

не можу, це треба бачити, пише "Ошибка PPP-связи"? Якщо так, то треба знову перевстановити модем(в "Диспетчер устройств") видалити його, і по новій проінсталювати, вписати в строці ініціалізації AT+CGDCONT=1,"IP","internet" і в телефоні налаштунки лайфу знести, і знову проінсталювати...

0

9

нда...якщо врахувати,що я в кампах повний ноль,мені прям-таки все ясно...дякую тобі,постараюсь розібратись...

0

10

diap'assik написал(а):

нда...якщо врахувати,що я в кампах повний ноль,мені прям-таки все ясно...дякую тобі,постараюсь розібратись...

Якщо хочеш - можемо зустрітись, допоможу... Просто дистанційно я нічим не можу допомогти якщо не буду бачити реальної проблеми, а для чого тобі Лайф??? Ти зараз звідки в інеті сидиш???

0

11

зараз я в нет-кафешке.не знаю,чи зможеш ти мені допомогти,навіть якщо ми зустрінемось,бо я все одно нічого не запомню,а камп в мене дома - далеко від міста.як ти думаєш,якщо підійти в магазин Лайіа,вони зможуть якось зробити нет?

0

12

diap'assik написал(а):

зараз я в нет-кафешке.не знаю,чи зможеш ти мені допомогти,навіть якщо ми зустрінемось,бо я все одно нічого не запомню,а камп в мене дома - далеко від міста.як ти думаєш,якщо підійти в магазин Лайіа,вони зможуть якось зробити нет?

ні, я в них тупо налаштунки брав, все робив сам, вони нічого не зроблять... погано що камп далеко від міста, де саме? на мікраші(або ще десь в околицях), чи дійсно далеко від міста?..

0