форум Кам’янець-Подільського ліцею!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » форум Кам’янець-Подільського ліцею!!! » Разговариваем про все » Чи подобаються Вам низькі частоти(БАСИ)?

Чи подобаються Вам низькі частоти(БАСИ)?

Сообщений 1 страница 7 из 7

Опрос

Чи подобаються Вам низькі частоти(БАСИ)?
Так

100% - 5
Ні

0% - 0
Немає різниці

0% - 0
В мене болить від них голова

0% - 0
Голосов: 5

1

Хочу взнати, чи подобаються вам звучання, коли домінують низькі частоти(баси). Наприклад у деяких моїх знайомих від них голова розколюється.... А сам їх обожнюю, коли нікого вдома включаю музику на всю, закручую низькі частоти, і до звучання музики добавляється звуки вібрації дверьок шкафів та звуки батарей по яким починають гримати сусіди....
Отже голосуємо та пояснюємо)

Отредактировано Alexandr (2008-01-21 16:58:39)

0

2

Мені лічно подобаються ,но не довго, бо потім починає голова боліти !!!!

0

3

просто прікольно

0

4

Щоб не боліла голова потрібно купляти сірйозну апаратуру.... Вот наприклад вмене центер Technics  на одну колонку іде 2 000 ват... Вот там пріятний звук... І голова від тих басів звуків зовсім не устає....

0

5

Перше - баси залежать не від фірми, а від того тиску який здатні видавати динаміки колонки... навряд ви знайдете це в інструкції, на цей критерій мало звертають увагу, та і виробники його не оголошують.
Що до 2000ватт я тобі поясню, це спавді їхня потужність, але в китайському вимірі...... це називається ЛАПША на вуха! Знаєш чому? Тому шо колонка на 60ватт в пустій кімнаті вибиває вікна якщо її на всю включити. Ось такими вимірами ватт нас заманюють виробники....
Я чесно говорючи знаю 3 виміри ватт(PMPO, RMS, і наши СНДсівські вітчизняні), як вони залежать один від одного я не знаю...
Приклад: В мене центр Panasonic - фірма непогана, а на ньому написано 3200ватт(РМРО), потім маленькими буквами під ним 300(RMS).... а якщо чесно то тягнуть вони аж ніяк не більше 80ватт (СНД)разом узяті

Якщо хочете знати скільки значить наприклад 3000ватт справжніх - то той хто був на дискотеці в Старому місті і на концерті ТНМК чув їхню потужність, і я сильно суніваюсь що в когось така апаратура вдома стоїть)

Отредактировано Alexandr (2008-01-23 17:07:42)

0

6

Можеш не сомніватись що стоїть.... Поперше виробник не китай.... Центр япошки, колонки тайвань.... Вроді ти розбираєся, але я сам собі лапшу на вуха не навішаю, бо дійсно вмене така тєхніка вдома стоїть.....))) а вірити в це я тебе не упрікаю.....

0

7

Баси подобаются, слухаю зазвичй Рок, тому з таким зустрічаюсь постійно...

0

Вы здесь » форум Кам’янець-Подільського ліцею!!! » Разговариваем про все » Чи подобаються Вам низькі частоти(БАСИ)?