Перше - баси залежать не від фірми, а від того тиску який здатні видавати динаміки колонки... навряд ви знайдете це в інструкції, на цей критерій мало звертають увагу, та і виробники його не оголошують.
Що до 2000ватт я тобі поясню, це спавді їхня потужність, але в китайському вимірі...... це називається ЛАПША на вуха! Знаєш чому? Тому шо колонка на 60ватт в пустій кімнаті вибиває вікна якщо її на всю включити. Ось такими вимірами ватт нас заманюють виробники....
Я чесно говорючи знаю 3 виміри ватт(PMPO, RMS, і наши СНДсівські вітчизняні), як вони залежать один від одного я не знаю...
Приклад: В мене центр Panasonic - фірма непогана, а на ньому написано 3200ватт(РМРО), потім маленькими буквами під ним 300(RMS).... а якщо чесно то тягнуть вони аж ніяк не більше 80ватт (СНД)разом узяті
Якщо хочете знати скільки значить наприклад 3000ватт справжніх - то той хто був на дискотеці в Старому місті і на концерті ТНМК чув їхню потужність, і я сильно суніваюсь що в когось така апаратура вдома стоїть)
Отредактировано Alexandr (2008-01-23 17:07:42)